Antiquariaat Müller
Home » Sterk afgeprijsde NIEUWE BOEKEN » THEOLOGIE L t/m Z » Werkboekjes voor de Eredienst » 35. DIJKERMAN Els en OUWERKERK Peter; DIT HUIS ZINGT!
Aanmelden nieuwsbrief
Het aanmelden op de nieuwsbrief is niet langer meer mogelijk.

35. DIJKERMAN Els en OUWERKERK Peter; DIT HUIS ZINGT! Op zoek naar kerkmuzikale bloeiplaatsen. (Geïll.)

35. DIJKERMAN Els en OUWERKERK Peter; DIT HUIS ZINGT! Werkboekjes voor de Eredienst. Een serie publikaties samengesteld op verzoek van het Samenwerkingsorgaan voor de eredienst van de Nederlandse Hervormde Kerk, de Gereformeerde Kerken in Nederland en de Evangelisch-Lutherse Kerk in het Konink-rijk der Nederlanden, later op verzoek van het landelijk dienstencentrum van de P.K.N. Onder redactie van o.a.: Ds.W.van Beek, Drs.P.M.J.Hoogstrate, Dr.D.van Keulen, Ds.M.J.Kreeft, Dr.E.Rose en G.Warnink.
€ 0,00 nu € 1,50
35. DIJKERMAN Els en OUWERKERK Peter; DIT HUIS ZINGT! Op zoek naar kerkmuzikale bloeiplaatsen. Werkboekjes voor de Eredienst. Een serie publikaties samengesteld op verzoek van het Samenwerkingsorgaan voor de eredienst van de Nederlandse Hervormde Kerk, de Gereformeerde Kerken in Nederland en de Evangelisch-Lutherse Kerk in het Konink-rijk der Nederlanden, later op verzoek van het landelijk dienstencentrum van de P.K.N. Onder redactie van o.a.: Ds.W.van Beek, Drs.P.M.J.Hoogstrate, Dr.D.van Keulen, Ds.M.J.Kreeft, Dr.E.Rose en G.Warnink. 2010 gebrocheerd.48 pag. (Geïll.)
1e druk, 2010
48 pagina's
gebrocheerd
nieuw exemplaar
meer boeken van deze schrijver
AANBIEDINGEN
-
totaal 0 producten: € 0,00
Theologische Boekhandel
ANTIQUARIAAT MÜLLER

Cincinnati Building
Schiedamsedijk 132
3134 KK Vlaardingen
Nederland

Telefoon.: 010 - 438 65 38
Fax.: 010 - 438 86 75