Antiquariaat Müller
Home » Sterk afgeprijsde NIEUWE BOEKEN » THEOLOGIE L t/m Z » Werkboekjes voor de Eredienst » 28. OTTEN Idelette; HUN GEDACHTENIS ZIJ ONS TOT ZEGEN.
Aanmelden nieuwsbrief
Het aanmelden op de nieuwsbrief is niet langer meer mogelijk.

28. OTTEN Idelette; HUN GEDACHTENIS ZIJ ONS TOT ZEGEN. Over het gedenken van overledenen in eredienst en kerkinrichting. (Geïll.)

28. OTTEN Idelette; HUN GEDACHTENIS ZIJ ONS TOT ZEGEN. Werkboekjes voor de Eredienst. Een serie publikaties samengesteld op verzoek van het Samenwerkingsorgaan voor de eredienst van de Nederlandse Hervormde Kerk, de Gereformeerde Kerken in Nederland en de Evangelisch-Lutherse Kerk in het Koninkrijk der Nederlanden, later op verzoek van het landelijk dienstencentrum van de P.K.N. Onder redactie van o.a.: Ds.W.van Beek, Drs.P.M.J.Hoogstrate, Dr.D.van Keulen, Ds.M.J.Kreeft, Dr.E.Rose en G.Warnink.
€ 0,00 nu € 1,50
WERKBOEKJES VOOR DE EREDIENST 28. OTTEN Idelette; HUN GEDACHTENIS ZIJ ONS TOT ZEGEN. Over het ge-denken van overledenen in eredienst en kerkinrichting. Werkboekjes voor de Eredienst. Een serie publikaties samengesteld op verzoek van het Samenwerkingsorgaan voor de eredienst van de Nederlandse Hervormde Kerk, de Gereformeerde Kerken in Nederland en de Evangelisch-Lutherse Kerk in het Koninkrijk der Nederlanden, later op verzoek van het landelijk dienstencentrum van de P.K.N. Onder redactie van o.a.: Ds.W.van Beek, Drs.P.M.J.Hoogstrate, Dr.D.van Keulen, Ds.M.J.Kreeft, Dr.E.Rose en G.Warnink. 2005 gebrocheerd.36 pag. (Geïll.)
1e druk, 2005
36 pagina's
gebrocheerd
nieuw exemplaar
meer boeken van deze schrijver
AANBIEDINGEN
-
totaal 0 producten: € 0,00
Theologische Boekhandel
ANTIQUARIAAT MÜLLER

Cincinnati Building
Schiedamsedijk 132
3134 KK Vlaardingen
Nederland

Telefoon.: 010 - 438 65 38
Fax.: 010 - 438 86 75