Antiquariaat Müller
Home » Sterk afgeprijsde NIEUWE BOEKEN » THEOLOGIE L t/m Z » Werkboekjes voor de Eredienst » 01. HOOGSTRATE Peter; KLEUR EN KLEED.
Aanmelden nieuwsbrief
Het aanmelden op de nieuwsbrief is niet langer meer mogelijk.

01. HOOGSTRATE Peter; KLEUR EN KLEED. Over de aankleding van een kerkgebouw en de kleding van voorgangers. (Geïll.)

01. HOOGSTRATE Peter; KLEUR EN KLEED. Werkboekjes voor de Eredienst. Een serie publikaties samengesteld op verzoek van het Samenwerkingsorgaan voor de eredienst van de Nederlandse Hervormde Kerk, de Gereformeerde Kerken in Nederland en de Evangelisch-Lutherse Kerk in het Konink-rijk der Nederlanden, later op verzoek van het landelijk dienstencentrum van de P.K.N. Onder redactie van o.a.: Ds.W.van Beek, Drs.P.M.J.Hoogstrate, Dr.D.van Keulen, Ds.M.J.Kreeft, Dr.E.Rose en G.Warnink.
€ 0,00 nu € 1,50
WERKBOEKJES VOOR DE EREDIENST 01. HOOGSTRATE Peter; KLEUR EN KLEED. Over de aankleding van een kerk-gebouw en de kleding van voorgangers. Werkboekjes voor de Eredienst. Een serie publikaties samengesteld op verzoek van het Samenwerkingsorgaan voor de eredienst van de Nederlandse Hervormde Kerk, de Gereformeerde Kerken in Nederland en de Evangelisch-Lutherse Kerk in het Konink-rijk der Nederlanden, later op verzoek van het landelijk dienstencentrum van de P.K.N. Onder redactie van o.a.: Ds.W.van Beek, Drs.P.M.J.Hoogstrate, Dr.D.van Keulen, Ds.M.J.Kreeft, Dr.E.Rose en G.Warnink. 4e gewijzigde druk 2008 gebrocheerd.40 pag. (Geïll.)
4e druk, 2008
40 pagina's
gebrocheerd
nieuw exemplaar
meer boeken van deze schrijver
AANBIEDINGEN
-
totaal 0 producten: € 0,00
Theologische Boekhandel
ANTIQUARIAAT MÜLLER

Cincinnati Building
Schiedamsedijk 132
3134 KK Vlaardingen
Nederland

Telefoon.: 010 - 438 65 38
Fax.: 010 - 438 86 75